Energetisch en Microbiologische Bloedtest (EMB)

Deze bloedtest maakt het mogelijk om uitgebreide informatie te krijgen

Heb jij last van mentale klachten? Ben jij nieuwsgierig of dit komt door een tekort van vitamines, mineralen of een verstoring van de hormoonbalans? Dan biedt deze EMB bloedtest inzicht. 

Als psycholoog fascineerde het mij waarom ik sommige cliënten met psychische problematiek en goede begeleiding niet zag opknappen.

Deze cliënten waren bereid om bij de huisarts een reguliere bloedtest aan te vragen. Hieruit bleek dan een tekort aan B12 of vitamine D tekort.

Als psycholoog kijk ik graag naar de mens in zijn geheel. Dus hoe werkt de geest samen met je lichaam en andersom. Daardoor ben ik me gaan verdiepen in (orthomoleculaire) voeding en supplementen. 

EMB bloedtest geeft inzicht

EMB-bloedonderzoek

 Ben je erg moe/futloos, hormonaal uit balans, slaap je slecht, vergeet je van alles, heb je last van je darmen…? 

Wil jij weten waar het vandaan komt?

De EMB-bloedtest geeft inzicht

Ik leg je graag uit hoe jij je mentale gezondheid kan verbeteren.

Een laagje dieper kijken

Deze EMB test kijkt net breder en dieper dan de reguliere test bij de huisarts. Als er twijfels zijn over waarom je niet opknapt dan kan deze test je meer informatie geven. 

Energetisch: Alle onderdelen in je lichaam hebben een eigen specifiek frequentiebereik. Door deze zichtbaar te maken wordt inzichtelijk of tekorten en/of afwijkingen in jouw lichaam zichtbaar zijn.

Morfologisch: In de reguliere zorg wordt met een bloedonderzoek (Hematologische basistest) vastgesteld of er sprake is van bepaalde afwijkingen in je bloedpatroon. Ze kijken dan intensief naar je rode bloedcellen, witte bloedcellen of je HB. Morfologisch betekent letterlijk: “De leer van de vorm en bouw van de levende wezens”.

 

De uitslag bestaat uit:

 • een uitslag van basis hematologie
 • microscopisch bloedonderzoek (levend bloedanalyse)
 • energetische frequentie uitslag, waaronder:
  • overzicht van vitaminen, mineralen en vetzuren status
  • overzicht neurotransmitters
  • overzicht stress belasting
  • overzicht acupunctuur meridianen
  • belasting op pathogenen (ziekteverwekkers)
  • darmbelasting
  • energetische blokkades
  • overzicht van intolerantie
  • plus een persoonlijk suppletieadvies ter verbetering van de gezondheid.

Hoe gaat de test in zijn werk?

Met een handige (hele kleine) prikpen neem ik wat druppels bloed af uit je vinger. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. 

Je voelt er weinig van! Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd waarmee ik samenwerk. Over het algemeen is binnen 2-3 week de uitslag bekend. Op basis van deze uitslag ga ik met je in gesprek en geef ik indien nodig een passend (voedings)advies. 

EMB bloedtest voor mentale klachten

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd of je mentale klachten voort komen uit een tekort of verstoring? 

Ik bied deze test aan bij mensen met psychische klachten.  Kosten voor deze test zijn 149 euro.

Deze bloedtest wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraar. 

Disclaimer

De adviezen die op basis van de EMB bloedtest hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.