Blended Learning

Blended learning is een mix van leren waardoor je sneller resultaten haalt. Naast de individuele gesprekken ga je thuis door met je eigen proces in een beveiligd online e-health programma.
Lees hieronder meer erover….

Wat is het voordeel van blended learning?

Het voordeel van blended learning is een groter leereffect in kortere tijd. Natuurlijk leer je tijdens de individuele gesprekken met mij meer over jezelf of je hulpvraag. Daarna ga je naar huis. Om thuis met je eigen proces door te gaan, dieper inzicht te krijgen of met nieuwe gedrag te oefenen helpt blended learing (gemixt leren). 

Als je het prettig vindt om op deze manier met je eigen proces bezig te zijn zet ik in overleg met jou een paar oefeningen voor je klaar die aansluiten bij de fase waar je je op dat moment bevindt. Denk hierbij aan mindfulness-oefeningen of manieren om werkstress te verminderen.

” Ik merkte dat ik tussen de gesprekken bezig kon blijven met mijn hulpvraag. Ik ging niet wachten op onze volgende afspraak 2 weken later.”  uitspraak cliënt.

Zo kan ik bijvoorbeeld video’s, oefeningen, dagboeken of vragenlijsten voor je klaarzetten. Tevens kun je beveiligd met mij daarin communiceren.

” Ik merkte dat ik bleef piekeren en slecht sliep na een incident op het werk dezelfde week. Ik stuurde haar een bericht wat er bij me gebeurde waardoor we dezelfde dag nog contact hadden.  Ik kreeg praktische handvatten om mijn stress te verminderen.”

Tijdens het volgende gesprek bespreken we je ervaringen en inzichten die je hebt opgedaan.

Het programma waar ik gebruik van maak is EMBLOOM ( www.embloom.nl).