E-coaching

Het voordeel van e-coaching is dat het zowel kan met beeldbellen als via geschreven berichten.
Daarnaast kun je vanaf elke locatie deelnemen (geen reistijd). Lees hieronder meer ….

Veilig communiceren 

Als psycholoog vind ik het belangrijk dat ik snel, gemakkelijk en veilig met jou als client kan communiceren. Daarom heb ik gekozen voor de KPN Zorg Messenger, een communicatieplatform speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Dit zit geintegreerd in het e-health platform Embloom dat ik gebruik voor mijn clienten. Hierdoor kan ik veilig met je mailen, veilig chatten en videobellen en blijven alle oefeningen gestructureerd op 1 plaats.

[/et_pb_column]

Videobellen en streamen

De chatcomponent biedt ook de mogelijkheid om vanuit één-op-één conversaties of groepschats videogesprekken te starten, ten behoeve van bijvoorbeeld digitale gesprekken.

 

Dus ook met het Corona virus is dit oplossing!

Communiceer via ieder apparaat

Het is beschikbaar voor PCs, tablets en smartphones, zodat iedereen kan communiceren met dat apparaat wat past bij zijn / haar werkwijze en desgewenst kan switchen. je ontvangt van mij een activatiecode waarna je zelf je inlogcode en wachtwoord kan instellen.

Beveiliging

Zowel Embloom als KPN zijn ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. Daarnaast hanteert Zorg Messenger krachtige encryptiesleutels, firewalls en inbraakdetectie- en inbraakpreventiesystemen om ervoor te zorgen dat alle communicatie veilig verloopt. Data wordt opgeslagen op Nederlandse servers en zal dus nooit onder buitenlandse wet- en regelgeving vallen.