Blended coachen

Blended coaching versnelt de natuurlijke manier waarop mensen leren, vaardigheden eigen maken en gedragsveranderingen realiseren. Deze aanpak combineert de mogelijkheden van internet met traditionele face-to-face coaching en maakt 24/7-begeleiding mogelijk.

Blended coachen heeft veel voordelen

Het voordeel van blended learning (gemixt leren) is een groter leereffect in kortere tijd. Na de individuele gesprekken ga je thuis door met je eigen proces. 

Tijdens de individuele gesprekken leer je veel over jezelf. Daarna ga je naar huis. Om thuis met je eigen proces door te gaan, dieper inzicht te krijgen of met nieuwe gedrag te oefenen helpt blended learing .

In overleg met jou zet ik oefeningen voor je klaar die aansluiten bij de fase waar je je op dat moment bevindt. Denk hierbij aan mindfulness-oefeningen of manieren om werkstress te verminderen.

Client uitspraken over gemixt leren:

“Ik merkte dat ik bleef piekeren en slecht sliep na een incident op het werk. Ik stuurde Rolanda een bericht. Dezelfde dag had ik contact met haar.  Ik kreeg praktische handvatten om mijn stress te verminderen.”

” Ik merkte dat ik tussen de gesprekken bezig kon blijven met mijn hulpvraag. Ik ging niet wachten op onze volgende afspraak 2 weken later.”

“Na een gesprek met Rolanda moest ik altijd even alles laten bezinken. Ik vond erg prettig om tussen de afspraken met ‘kleine opdrachten’aan de slag te zijn waar ik telkens weer feedback van Rolanda op kreeg. Op die manier zette ik telkens kleine postieve stappen richting mijn doel”

Jij hebt de regie

Jij bepaalt je hulpvraag en je coachdoel.Jij behoudt volledig de regie over jouw coachingstraject. Maar we zijn samen verantwoordelijk voor het eindresultaat. 

Een goede klik tussen coachee en coach vind ik erg belangrijk. Daarom maak ik graag een intakeafspraak met je. Dit kan via een online gesprek of tijdens een face to face gesprek in mijn praktijk. Kijk hier voor tarieven.