Vaak vragen mensen mij wat ik dagelijks doe als psycholoog. Mijn antwoord is dan dat ik handige tips, trucs, oefeningen en technieken geef. Ik gebruik de metafoor dat therapie net een tankstation is. Omdat ieder mens uniek is en ieder probleem persoonsgebonden, put ik uit zoveel mogelijk technieken om mensen vooruit te helpen.

Brandstof voor je brein

Net zoals je auto brandstof nodig heeft kan therapie dienen als het tankstation voor jou. Want zodra je tank vol zit, is het de bedoeling dat je zelf gaat rijden. Bij mij kun je bijtanken, maar je moet zelf weer gaan rijden om de tips, oefeningen en technieken in praktijk te brengen.

Aan de slag

Als jij tussen de gesprekken met mij niet gereden hebt, heeft bijtanken geen nut, namelijk omdat je nog geen ervaring rijker bent. Het is belangrijk dat je tussentijds gaat ervaren wat de inzichten, oefeningen of handvatten voor je kunnen betekenen. Anders kunnen we samen niet bespreken wat je aan extra brandstof of oefeningen nodig hebt om verder te reizen.

Therapie is net een tankstation

Ben jij opzoek naar nieuwe inzichten over je zelf? Wil jij aan de slag met oefeningen om beter in je vel te zitten? Dan ga ik graag met jou je ontdekkingstocht aan!  Want ervaring van andere clienten leert dat deze  ontdekkingstocht spannend is en je altijd mooie nieuwe dingen brengt.

Samen werken aan gezondheid

 Wil jij  af van je klachten?

Wil je je minder vermoeidheid voelen? Je beter kunnen concentreren? Niet wakker liggen van het piekeren?

Betere balans werk & privé?

Weer met plezier naar je werk te gaan?

Laten we dan samen aan de slag gaan.

Ervaring van andere cliënten 

Psycholoog Rosmalen en Den Bosch