💥WAAROM WERKEN MET MIJ?

Sinds de start van mijn eigen praktijk in 2012 heb ik honderden werknemers geholpen met werkgerelateerde psychsiche klachten. Ik geef ze daarbij ook inzicht in hun talenten, waarden en drijfveren. In mijn begeleiding is werk en het werksysteem altijd een onderdeel behandeling en begeleiding.

Werk je met mij, dan profiteer je bovendien van mijn jarenlange ervaring op het gebied van re-integratie begeleiding én ervaring als docent en trainer in het hoger beroepsonderwijs op het gebied van soft skills.

Mijn praktische en persoonlijke aanpak is wat anderen in mij waarderen. Mijn stijl is om kort en krachtig te coachen. Ik leg de nadruk op wat wél werkt. Mijn MOTTO is dan ook: “van denken in beperkingen naar denken in mogelijkheden”.

 

🎯DIT LEVERT HET OP

Als arbeidspsycholoog help ik medewerkers om inzetbaar te blijven of om weer inzetbaar voor werk te worden. Het (langdurig) verzuim daalt fors als je mij inzet in de rol van coach of psycholoog. Ik werk graag multidisciplinair samen. Dat kan zijn met een fysiotherapeut of andere betrokken behandelaren. Graag onderhoud ik gedurende het contact met jullie afdeling P&O, leidinggevende, bedrijfsarts of arbodienst. Mijn ervaring is dat als we multidisciplinair samenwerken, goed afstemmen en korte lijnen hebben het alle partijen ten goede komt.

 

🔥WAAROM IK DOE WAT IK DOE

Als klein kind zag ik hoe mijn oma en moeder aan de keukentafel anderen mensen konden analyseren zonder te oordelen. Die interesse in psychologie was bij mij dus al vroeg gewekt. Wat mij fascineert is hoe het komt dat sommige medewerkers VASTLOPEN in werk of zelfs klachten ontwikkelen terwijl anderen BEVLOGEN en vol passie aan het werk zijn en blijven. Wat maakt dat klachten zo heftig worden dat de een niet meer kan werken en de ander wel?

Ik ervaar het dagelijks nog steeds als bijzonder om het vertrouwen te krijgen om tijdelijk mee te mogen kijken in het leven van de ander. Dat we daarin samen gaan ontdekken wat wel of niet werkt voor de ander. Natuurlijk met als doel dat ze weer REGIE krijgen over hun eigen leven. Dat is waar ik ENERGIE van krijg.

Wil jij medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn?

Zoek jij goede psychische begeleiding voor je medewerkers?

Wil jij minder psychisch verzuim binnen je bedrijf?

Ik kijk graag mee wat jouw organisatie en jouw medewerkers kan helpen.